Написати в viber+38 (066) 073-19-44 з 10:00 до 19:00, сб-нд - вихідний

Як вибрати зимову куртку і пальто для вагітних?

Дітки народжуються цілорічно. Матусям, пологи яких припали на літній період, надзвичайно пощастило, їм не довелося купувати теплий верхній одяг для вагітних. А ось зимовим породіллям слід подбати про купівлю пальто чи куртки завчасно. Чому саме пальто або куртку, та тому що шубу або дублянку зважаючи на їх високу вартість, купувати нерентабельно, так і тяжкі вони для вагітної. Іноді навіть маючи в гардеробі вільну верхній одяг, доводиться купувати спеціальну, зважаючи на велику вагу і незручності у використанні наявної дубленочки або шубки.

Що слід враховувати при підборі куртки або пальто для вагітних?

Ощадливі та зважені представниці слабкої статі вирішують купити пальто або шубу кльош, трапецію або пончо. А у кого є такі моделі, взагалі не думають купувати спеціальні речі. Всі ці силуети прекрасно сидять на худеньких, так і на вагітних, при цьому навіть приховують присутність животика. Носити їх можна навіть після народження малюка, єдиний мінус, це продувність. Живіт злегка піднімає підлоги, вітер вільно гуляти під одягом.

У такому разі можна придбати куртку спортивного крою або середньої довжини пуховик. Але тут краще вибирати функціональну одяг, яка розкроєна з урахуванням використання після пологів. Дута структура курток дозволяє з легкістю розташувати всередині животик, а спеціальні розширювачі дають можливість виробляти регулювання обсягу. Перевагу краще віддати якісному пуховики, його воздухопропускная здатність не дає замерзнути в сильний мороз і ужариться при 00С.

Як правильно підбирати куртку або пуховик:

  1. Куртка обов'язково повинна повністю прикривати живіт, кращим варіантом буде довжина трохи вище коліна. Така куртка чудово зігріє живіт, поперек, жіночі органи.
  2. Стежте, щоб куртка або пуховик щільно прилягали до шиї, в іншому випадку може задувати. Також злегка потовщена низ куртки буде перешкоджати нижньому продуванню.
  3. Наповнювач повинен бути легким і теплим, кращим варіантом є пух водоплавних птахів. Підбиття овчини не дуже зручна у використанні, і до того ж ускладнює куртку.
  4. Водовідштовхувальна тканину не дасть куртці промокнути, а отже, збереже здоров'я майбутньої матусі.
  5. Відмінним варіантом буде куртка 3 в 1, її здобувають на вагітність, одягають після неї, і використовують для носіння слінгу.

Купуючи курточку, розраховуйте на зростання животика, обов'язково залишайте запас, а краще всього придбати спеціальну, для вагітних, тоді ви точно не прогадаєте.