Написати в viber+38 (066) 073-19-44 з 10:00 до 19:00, сб-нд - вихідний
Знижка 5% за промокодом "PREGNANT5" до 19.04.24! Поспішайте!

Як вибрати одяг для вагітних

Ось і приходить момент, коли всі штани і спідниці, не сходяться, а деякі взагалі неможливо одягнути. Саме цей період є критичним, варто не тільки замислитися, а почати пошуки спеціального одягу для вагітних. При цьому поспішати купувати речі похапцем і на виріст не варто, а тим більше слухати поради подруг.

Поради щодо вибору гардероба для майбутньої мами

Не варто рано вдягати речі для вагітних, болтающаяся одяг виглядає смішно. На перших порах використовувати більш вільну власну одяг, це заощадить бюджет і не виставить вас в поганому світлі. Момент покупки одягу для вагітних не за горами, після 5-ти місяців вагітності більшість речей з гардероба малі. Кожна жіноча фігура індивідуальна, у одних виростає тільки живіт, тоді як у інших стрімко округлюється попа, ноги ростуть боки. Це варто враховувати при покупці одягу.

Переваги одягу для вагітних:

  • При пошитті одягу для вагітних враховується специфіка жіночої фігури, крім зростання живота модельєри звертають увагу на зону спини, стегон, сідниць, тому особлива одяг краще сидить на майбутній матусі.
  • Одяг для вагітних не перешкоджає кровотоку, дозволяє вільно дихати і не сковує рухів, вона повністю безпечна для майбутнього дитинчати і його матусі.
  • Універсальні речі «ростуть» у міру збільшення живота, спеціальні сукні можна в подальшому використовувати для швидкого годування дитини, а розмір штанів збільшувати за допомогою регулювання.
  • Одяг для вагітних переважно шиється з натуральних тканин (бавовна, льон, вовна), вони прекрасно пропускають повітря, відводять воду і утримують тепло.

Великий список речей на період вагітності купувати не варто. Якщо основний термін збільшення живота припадає на зиму, досить купити пальто або куртку вільного крою, А силуету, розкльошені, воно ідеально сховає животик, а також його можна буде носити і після пологів. Далі дивимося на речі, які ви носили в останній час. Вони будуть різними, хтось одягав джинси і светри, а хтось носив сукні і жакети, все залежить від сфери діяльності жінки.

Ось і купуйте речі для вагітних щодо свого колишнього гардеробу. Звичайно ж брюки, сукні та блузи повинні поповнити гардероб кожної вагітної. Сукні можуть бути як із серії «вагітним і годуючим», так і з категорії бебі-дол (популярні моделі сарафанчиков). Під сарафанчик можна доглянути лонгсливы, водолазки або светрики для вагітних. Штани беремо на вихід і домашні, а також спортивний варіант. Блузу підбираємо до штанів, сарафанчику, а також не забуваємо про зручному нижній білизні.