Написати в viber+38 (066) 073-19-44 з 10:00 до 19:00, сб-нд - вихідний

Джинси для вагітних

Джинси, мабуть, сама практична одяг серед чоловіків і жінок. Їх купують люди різного віку, носять на роботу, навчання, прогулянки. Вони не тільки красиві, стильні, але і зручні, а також володіють високою зносостійкістю. І вагітність не є винятком, за статистикою 80% жінок в положенні першими з одягу набувають саме модель спеціальних джинсів.

Джинси для вагітних та їх особливості

Спеціальні джинси в цілому та ж модель модних штанів, тільки з додатковим вшитием вставок під зростаючий животик, зручним кроєм. В таких джинсах руху при нахилі, присіданні, сидінні, ходьбі, не здавлюють живіт, і жінка відчуває себе комфортно.

Особливості крою джинсів для вагітних:

  • Бічні вставки у швах дають змогу збільшувати обсяг штанів при зростанні животика.
  • Передня вставка і утяжки розташовуються на моделі з посадкою під живіт. Завдяки закручуванні, їх можна носити на ранньому терміні вагітності, а також на пізньому вони не будуть тиснути, універсальна модель.
  • Джинси, не прикривають животик, з низькою передньою посадкою під животик і завищеною задній. В останньому триместрі в таких штанях не дуже зручно ходити, через опущення перед пологами животика.
  • Джинси з еластичною вставкою, надеваемой на живіт, мабуть, найпоширеніші, вони зручні, але не особливо естетичні зовні. Тому найчастіше таку вставку ховають під тунікою, а після пологів ці штани вже не поносиш.

Можна розділити джинси для вагітних за типом посадки, під живіт і на живіт. Під живіт – це занижена талія в області бікіні, модні топи і футболки з такими джинсами прекрасно поєднуються, але носити їх медики рекомендують лише в першій половині вагітності. Моделі зі вставками на животі і поясом зручні для вагітних у другій половині вагітності на ранніх строках вони будуть виглядати неестетичне, зважаючи на наявність пояса або вставок.

Купуючи моделі з еластичними вставками, ви зможете самостійно регулювати розмір, додаючи обсяг при зростанні животика. Джинси повинні ідеально сидіти, облягати живіт, але не перетягувати його, а також мати достатнє місце для маневру, при зростанні животика. Компонувати джинси можна з різноманітними туніками, блузами, футболками, а також лонгсливами, свитшотами і толстовками.