Написати в viber+38 (066) 073-19-44 з 10:00 до 19:00, сб-нд - вихідний

Що таке одяг для годуючих мам

Щоб породілля не відчувала незручності, перебувала в прекрасному настрої, слід подбати навіть про дрібниці, зокрема це стосується одягу. Адже після народження дитини у жінки настає критичний період, можуть траплятися перепади настрою, зриви, а незручний одяг буде тільки дратувати. Але у бік сумне, народження малюка завжди радість, щоб вона була повною, обов'язково купуйте одяг для годуючих мам. Перше – це нічна сорочка, яка дозволить зручно, без знімання одягу, нагодувати дитину вже після його народження.

Особливості одягу для вагітних

Одяг для годуючих мам представлена максимально комфортними речами, завдяки яким можна зручно і швидко нагодувати малюка. Також ця одяг нічим не відрізняється за зовнішнім виглядом від стандартної, навіть ошатне святкове плаття може містити потаємні розрізи, замасковані гудзиками, замками, з допомогою яких можна швидко отримати доступ до грудей. Наряд може призначатися для виходу в світ, свят, прогулянок і домашнього носіння.

Конструкційні особливості одягу для годуючих:

  • Прорізи для годування розташовуються на планці, а верхній шар одягу маскує їх, при необхідності швидко піднімається або розсовується, і дає доступ до грудей.
  • Спеціальні горизонтальні прорізи, замасковані під виточки або обробку, з кріпленням на блискавці, липучці, гумці.
  • Більшість трикотажних виробів, а також гольфи, светри, лонгсливы, можуть давати бічний доступ до грудей.
  • Також бувають конструкції по типу болеро (на блузах, сукнях); центральний вхід (на свитшотах); конверт (на топах і блузонах).

Такий одяг дуже зручна, придбати її можна як після народження малюка, так і до. Є моделі з регулюванням під зростання живота і паралельним призначенням для годування. В цьому випадку можна буде придбати одяг ще до пологів, а потім її використовувати, але в іншому призначення. Одяг для годуючих мам дуже потрібна, з її допомогою навіть у громадському місці, не привертаючи до себе уваги, ви зможете швидко погодувати дитину. При виборі одягу кожна матуся повинна враховувати свої переваги. При цьому прості варіанти одягу повинні бути у кожній. Це майка або футболка для літа, водолазка для прохолодної пори року. А також не варто забувати про спеціальний натільній білизні, і нічних сорочках або піжамах.